VARTALOHOIDOT

KAUNEUSUNET – HEMMOTTELUHOITO 120€

Kauneusunet on hemmotteluhoito selälle, jaloille, kasvoille ja päänahalle. Hoito alkaa selän ja jalkojen (takareidet ja pohkeet) kuorinnalla, jonka jälkeen saat nauttia hieronnasta klassisilla otteilla sekä lempeän lämpimillä kivillä. Hoito jatkuu kasvojen sekä päänahan hieronnalla. Hoito rentouttaa ja rauhoittaa mieltä sekä kosteuttaa ihoa ihanasti.

Kesto 90min

KUUMAKIVIHIERONTA 80€

Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta koko vartalolle. Kuumakivihieronta poistaa lihasjännityksiä ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hieronnassa käytetään eri kokoisia kiviä, joiden avulla lihaksia muokataan ja työstetään. Hieronnan jälkeen olo on rentoutunut ja miellyttävän lämmin.

Kesto 75min. 

KUUMAKIVIHIERONTA SELKÄ, TAKAREIDET JA POHKEET 60€

Kesto 50min

KUUMAKIVIHIERONTA SELÄLLE 45€

Kesto 30min

INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA 35€

Vuosituhansia vanha rentouttava hieronta pään ja yläselän alueelle. Hoito tuo helpotusta muun muassa päänsärkyyn, niska-hartiavaivoihin, stressiin ja unettomuuteen. Luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle!

Kesto 30min. 

FORMOSTAR INFRAPUNA-SYVÄLÄMPÖHOITO 50€

Tehokas kokonaisvaltainen hoito laihdutuksen tueksi, kiputilojen hoitoon sekä rentoutukseen. Hoito moninkertaistaa aineenvaihduntaa, muokkaa vartaloa, rentouttaa ja poistaa kipuja. Iho tulee hoitojen myötä sileämmäksi ja pehmeämmäksi. Sarjahoidoilla upeita tuloksia! Sarjahoidon yhteydessä hinta 45€/krt (minimi 3 käyntiä, alennus lasketaan viimeisen käynnin yhteydessä)

Kesto noin 50min.