KASVOHOIDOT

Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu kulmien siistiminen

Kestovärjäykset kulmiin ja ripsiin saat
kasvohoidon yhteydessä edullisesti hintaan 18

Silmänympärysihoa hellivä hoito kasvohoidon yhteydessä 18€

ESSENCE OF ASIA – HEMMOTTELEVA KASVOHOITO 75€

Aasian kauneusrituaaleihin perustuva hemmotteleva kasvohoito. Hoito sopii erityisen hyvin elottomalle iholle, jossa on elastisuuden puutetta ja juonteita.Hoito sisältää aivan omanlaisen hieronnan. Lopputuloksena hehkuva ja hyvinvoiva iho!

Hoidon kesto noin 75min

MICROBIOME PRO CARE- SUOJAAVA JA VAHVISTAVA KASVOHOITO 70€
Tehokas kasvohoito ongelmalliselle ja herkälle iholle. Tasapainottava ja suojaava kasvohoito perustuu pro- ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa.

Hoidon kesto noin 60min

BELLA – KASVOHOITO 90€

Hoito alkaa selän rentouttavalla hieronnalla, jonka jälkeen siirrytään nauttimaan ihotyypin mukaisesta kasvohoidosta. Hoitoon sisältyy kuorinta, timanttihionta tai ultraääni-ihonpuhdistus, tehoampullin imeytys, erityisen pitkä hieronta & erikoisnaamio.

Kesto noin 105min.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO 70€

Loistava ja monipuolinen kasvohoito, joka räätälöidään aina asiakkaan ihotyypin mukaan juuri sopivaksi. Hoitoon sisältyy kuorinta, timanttihionta tai ultraääni-ihonpuhdistus, pitkä hieronta & naamio.

Kesto noin 90min.

MIKRONEULAUS 95-120€

Ihanteellinen hoito seuraavien ihon ongelmien hoitoon:
– Ikääntynyt iho, jossa juonteita ja ryppyjä
– Veltostunut tai ohentunut iho
– Arpien ja pigmenttimuutosten hoitoon
– Epätasaiselle iholle
– Vahvistusta kaipaavalle iholle

Suosittelemme sarjahoitona 3-6 kertaa neljän viikon välein parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Luethan tarkemman kuvauksen ja hoidon esteet ”ajankohtaista”-osiosta. 

Ensimmäinen kerta 120€ / seuraavat kerrat 95€

HELEYTTÄVÄ KULTAHOITO 68€

Hoito kiinteyttää ja heleyttää ihoa ja se on erinomainen hoito pikakaunistamaan ihon ennen juhlia. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät kolloidista kultaa, joka edistää ihon aineenvaihduntaa, silottaa sekä kosteuttaa tehokkaasti. Hoitoa voi tehostaa ultran tai timantin avulla. (+12€).

Kesto noin 60 minuuttia

SOS-HOITO COUPEROSAIHOLLE 60€

Couperosaihoa vahvistava hoito. Auttaa jo näkyviin oireisiin sekä ehkäisee niiden voimistumista vahvistamalla ihon omaa puolustuskykyä.

Kesto noin 60 minuuttia

FRESHUP – KASVOHOITO 45€

Pieni ja tehokas kasvohoito ennen juhlia tai tärkeää tilaisuutta. Hoito tuo kirkkautta ja tehokasta kosteutusta iholle. Sisältää kuorinnan, ampullin ja seerumin imeytyksen sekä naamion.

Kesto noin 45min.

TIMANTTIHIONTA 65€

Ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava kasvohoito. Sopii hyvin samealle ja epäpuhtaalle iholle. Tasoittaa pieniä arpia ja juonteita. Hoito sisältää timanttihionnan, tehotuotteen imeytyksen sekä naamion.

Kesto noin 60min.

Sarjahoitona 60€/krt (minimi 3 käyntiä)

ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS 65€

Hellävarainen ihonpuhdistus kaikille ihotyypeille. Sopii myös herkemmälle iholle. Hoito sisältää ultraääni-ihonpuhdistuksen, tehotuotteen imeytyksen sekä naamion.

Kesto noin 60min.

Sarjahoitona 60€/krt (minimi 3 käyntiä)

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 57€

Mekaaninen ihonpuhdistus sisältää kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti sekä ihoa rauhoittavan naamion.

Kesto noin 75min.

SELÄN IHONPUHDISTUS 55€

Epäpuhtaan selän alueen ihonpuhdistus. Hoitoon sisältyy epäpuhtauksien poisto timantilla ja mekaanisesti sekä naamio.

Kesto noin 75min