HYVÄNOLONHOIDOT

BELLA – VARTALOHOITO 130€

Hoito aloitetaan koko vartalon hellävaraisella kuorinnalla, jonka jälkeen siirrytään nauttimaan spa-kapselin lämmöstä. Hoidon kruunaa tunnin mittainen kokovartalohieronta sekä kasvonaamio. Hoidon lomassa tarjoamme Sinulle kuplivaa juomaa.

Kesto noin 120min.

TÄYDELLINEN KAPSELIHEMMOTTELU 100€

Rentouttava ja pehmittävä vartalohoito sisältää kuorinnan, hemmotteluhetken spa-kapselin lämmössä sekä tunnin mittaisen kokovartalohieronnan.

Kesto noin 105min.

PIENI KAPSELIHEMMOTTELU 85€

Hemmotteleva hoito spa-kapselin lämmössä. Hoitoon sisältyy puolen tunnin hieronta jalkojen ja selän alueelle.

Kesto noin 60min.

KUUMAKIVIHIERONTA 80€

Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta koko vartalolle. Kuumakivihieronta poistaa lihasjännityksiä ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hieronnassa käytetään eri kokoisia kiviä, joiden avulla lihaksia muokataan ja työstetään. Hieronnan jälkeen olo on rentoutunut ja miellyttävän lämmin. 

Kesto 75min. 

KUUMAKIVIHIERONTA SELÄLLE 45€

Kesto 30min

INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA 35€

Vuosituhansia vanha rentouttava hieronta pään ja yläselän alueelle. Hoito tuo helpotusta muun muassa päänsärkyyn, niska-hartiavaivoihin, stressiin ja unettomuuteen. Luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle!

Kesto 30min. 

FORMOSTAR INFRAPUNA-SYVÄLÄMPÖHOITO 50€

Tehokas kokonaisvaltainen hoito laihdutuksen tueksi, kiputilojen hoitoon sekä rentoutukseen. Hoito moninkertaistaa aineenvaihduntaa, muokkaa vartaloa, rentouttaa ja poistaa kipuja. Iho tulee hoitojen myötä sileämmäksi ja pehmeämmäksi. Sarjahoidoilla upeita tuloksia!

Kesto noin 50min.