ERKOISKASVOHOIDOT

LOISTO – Anti-age Kasvohoito 100€

Loisto on hemmotteleva ja tehokas kasvohoito runsaalla hieronnalla. Hoidossa käydään läpi kasvot, kaula ja decoltee – unohtamatta huulia ja silmänympärysihoa. Hoitoa tehostetaan ihon salliessa AHA-hapoilla ja siihen kuuluu Cold Hydration menetelmä, jossa ihoa pehmitetään ja boostataan hyaluronihapon tai c-vitamiinin avulla. Hoidon jälkeen iho tuntuu kosteutetulta ja näyttää kirkkaalta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Kesto noin 80min

MESODUO-KASVOHOITO (kasvot & leukalinja) 90€

Tehokasta ihonhoitoa Mesoduo-laitteella. Vaihtuvataajuuksinen elektroporaatio ja radiofrekvenssi hoitolaite kuljettaa tehoaineita syvälle ihoon. Mesoduolla voidaan hoitaa monipuolisesti ihoa: ihon uudistaminen, kiinteyttäminen ja kosteuttaminen sekä ihon sävyn kirkastaminen, tasoittaminen sekä vaalentaminen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, naamion ja hieronnan. Hoitoalue kasvot ja leukalinja.

Sarjahoitona 3 käyntiä: 240€ / 4 käyntiä: 320€

Kesto noin 60min

MESODUO-KASVOHOITO (kasvot, leukalinja, kaula, decoltee) 115€

Sarjahoitona: 3 käyntiä yht. 307€ / 4 käyntiä yht. 409€

Kesto noin 75min

TIMANTTINEN 90€

TIMANTTINEN kasvohoidossa yhdistyvät tehokkaat ainesosat sekä timanttisten hoitopäiden hiova teho. Timanttihionnan lisäksi ihoa aktivoidaan hedelmähapoilla, suojataan antioksidanteilla, kirkastetaan C-vitamiinilla ja lopuksi napakoitetaan kultanaamiolla. Sisältää rentouttavan hieronnan. Hoidon jälkeen iho on keventynyt, kirkas ja kiinteä.

Kesto noin 80min

PUHDAS – Ihonpuhdistus kasvohoito 85€

Tehokas ihonpuhdistus kasvohoito. Hoito sisältää cold hydration menetelmän (ihon pehmitys ja kosteutus) sekä ihonpuhdistuksen ultralla, timantilla tai mekaanisesti. Tarvittaessa hoitoa voidaan tehostaa AHA-hapoilla. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja raikas. Sopii kaikille ihotyypeille.

Kesto noin 75min

HEHKU – Hedelmähappohoito 79€

Kirkastava c-vitamiini kasvohoito. Hoidon jälkeen iho on pehmeä, silottunut ja silminnähden kirkastunut. Sisältää alkupuhdistuksen, cold hydration menetelmän (ihon pehmitys ja kostetutus), kuorinnan, ampullin, hieronnan, c-vitamiininaamion sekä hoitovoiteet. Sarjahoitona kuorintaa saadaan tehostettua kerta kerralta, jolloin hoito on tehokkaampi. Kolmen kerran sarjana 200€ / alennus lasketaan viimeisen käynnin yhteydessä. Huom! Hoitoa ei voida tehdä seuraavissa tapauksissa: ärtynyt iho, tulehtunut iho, akne rosacea (ruusufinni).

Kesto noin 60min

KASTE – Tehokosteuttava Kasvohoito 79€

Kosteuttava ja hemmotteleva kasvohoito, joka sammuttaa ihon janon. Ihosta tulee kuulas ja hyvinvoiva. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, cold hydration menetelmän (ihon pehmitys ja kosteutus), seerumin imeytyksen, hieronnan ja naamion. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Kesto noin 60min