ERKOISKASVOHOIDOT

Anna Lotan PRO on israelilainen sarja, jolla teemme erikoiskasvohoitoja vaativaankin makuun.

Tuotteet ovat erityisen iho- ja ympäristöystävällisiä, eikä niitä ole testattu eläimillä. Säilöntäaineiden ja muiden kemiallisten aineiden käyttö on minimoitu. Tuotteet on suunniteltu toimimaan harmoniassa ihon oman aineenvaihdunnan kanssa.

Sarjassa käytetään puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita. Linjan keskeiset valmisteet ovat biomimeettisiä eli niissä on käytetty ainesosia, joita ihossa on luonnostaan ja joita iho sietää erittäin hyvin.

Kasvohoitoihin kuuluu kulmien kevyt siistiminen. Perusteellisempi muotoilu kasvohoidon yhteydessä +10€.

Kestovärjäykset kulmiin ja ripsiin
kasvohoidon yhteydessä hintaan 22€

LOISTO 90€

Loisto on hemmotteleva ja tehokas kasvohoito runsaalla hieronnalla. Hoidossa käydään läpi kasvot, kaula ja decoltee – unohtamatta huulia ja silmänympärysihoa. Hoitoa tehostetaan ihon salliessa AHA-hapoilla ja siihen kuuluu Cold Hydration menetelmä, jossa ihoa pehmitetään ja boostataan hyaluronihapon tai c-vitamiinin avulla. Hoidon jälkeen iho tuntuu kosteutetulta ja näyttää kirkkaalta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Kesto noin 90min

PUHDAS 79€

Tehokas ihonpuhdistus kasvohoito. Hoito sisältää cold hydration menetelmän (ihon pehmitys ja kosteutus) sekä ihonpuhdistuksen ultralla, timantilla tai mekaanisesti. Tarvittaessa hoitoa voidaan tehostaa AHA-hapoilla. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja raikas. Sopii kaikille ihotyypeille.

Kesto noin 75min

ATRAUMAATTINEN IHONPUHDISTUS 79€

Kivuton ja hellävarainen ihonpuhdistus ilman laitteita tai komedorautaa. Hoidossa epäpuhtauksia poistetaan iholta lempeästi liuottamalla erikoistuotteita käyttäen. Hoito on tehokas jo yksittäiskäsittelynä, mutta parhaan hyödyn saat sarjahoidolla. Sarjahoito 215€ (3 hoitokertaa, 3-4 viikon välein)

Kesto noin 75min

HEHKU 72€

Kirkastava c-vitamiini kasvohoito. Hoidon jälkeen iho on pehmeä, silottunut ja silminnähden kirkastunut. Sisältää alkupuhdistuksen, cold hydration menetelmän (ihon pehmitys ja kostetutus), kuorinnan, ampullin, hieronnan, c-vitamiininaamion sekä hoitovoiteet. Sarjahoitona kuorintaa saadaan tehostettua kerta kerralta, jolloin hoito on tehokkaampi. Kolmen kerran sarjana 200€ / alennus lasketaan viimeisen käynnin yhteydessä. Huom! Hoitoa ei voida tehdä seuraavissa tapauksissa: ärtynyt iho, tulehtunut iho, akne rosacea (ruusufinni).

Kesto noin 60min

KASTE 72€

Kosteuttava ja hemmotteleva kasvohoito, joka sammuttaa ihon janon. Ihosta tulee kuulas ja hyvinvoiva. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, cold hydration menetelmän (ihon pehmitys ja kosteutus), seerumin imeytyksen, hieronnan ja naamion. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Kesto noin 60min

MASKNE 60€

Kasvomaskin käytöstä johtuvien epäpuhtauksien hoitoon kehitetty kasvohoito. MASKNE-kasvohoito on nopea ja tehokas apu maskin käytön aiheuttamiin iho-ongelmiin. Hoito parantaa ihon hygieniaa, rauhoittaa ja vahvistaa ihon omaa suojaa.

Kesto noin 45min